Don Boscostraat 2, Ulestraten
Stephan Kramer Vastgoed - Don Boscostraat 2, Ulestraten Stephan Kramer Vastgoed - Don Boscostraat 2, Ulestraten
Stephan Kramer Vastgoed - Don Boscostraat 2, Ulestraten Stephan Kramer Vastgoed - Don Boscostraat 2, Ulestraten

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 650.000 kk

Adres

Don Boscostraat 2
6235 EJ Ulestraten

Energie label

C

Bouwtype

Eengezinswoning

Bouwjaar

1963

Overdracht

In overleg

Woning

Hoekwoning

Slaapkamers

3

Perceeloppervlakte

710 m2

Woonoppervlakte

155 m2

Tuin

dakterras op zuidwesten

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Souterrain:
Garage (ca. 40 m2)
CV ruimte (ca. 19 m2)
Bergruimte (ca. 10 m2)
Provisieruimte (ca. 8 m2)

Begane grond:
Entree (ca. 12 m2)
Toilet (ca. 2 m2)
Meterkast (ca. 1,5 m2)
Kantoor (ca. 30 m2)
Winkelruimte (ca. 97 m2)
Kantine (ca. 6 m2)
Werkplaats (ca. 19 m2)
Garage (ca. 13 m2)
Magazijn/garage (ca. 54 m2)
Berg/was/droogruimte (ca. 25 m2)
Hobbyruimte (ca. 13 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 12 m2)
Woonkamer (ca. 71 m2)
Keuken (ca. 11 m2)
Toilet (ca. 2 m2)
Slaapkamers (ca. 20, 11 en 10 m2)
Badkamer (ca. 8 m2)
Dakterras (ca. 110 m2)


Deze royale bovenwoning (1963), gelegen in het centrum van Ulestraten, is voorzien van degelijke luxe installaties en afwerkingen. De eronder gelegen bedrijfsruimte is geschikt voor veel doeleinden. Ombouw tot woning / appartement behoort tot de mogelijkheden (de visualisaties in de fotosectie geven hiervan een goede impressie).
Via een aluminium voordeur met HR++ beglazing op de begane grond betreedt men de grote entree/hal, welke toegang geeft tot de bedrijfsruimte en de vaste trap naar de bovenwoning. De bedrijfsruimte heeft ook een eigen ingang.
In de hal/entree bevindt zich een personenlift met toegang naar de bovenwoning; er is tevens een open trap naar de bovenwoning. In de hal is ook een toiletruimte met fonteintje, alsmede de meterkast.
Bovenwoning: ruime overloop, gerenoveerde moderne badkamer, L- vormige woonkamer met open haard (hout gestookt) twee grote schuifpuien naar het dakterras, open keuken (2018) met inbouwapparatuur en eiken aanbouwcombinatie, slaapkamers (20, 11 en 10m2, waarvan twee grenzend aan balkon en één grenzend aan dakterras.
De CV ruimte bevindt zich in een kast op de overloop. Een Nefit HR Trendline Combi (2018) voorziet in de verwarming van de bovenwoning. Het pand heeft (gedeeltelijk) elektrisch bedienbare rolluiken met op de slaapkamers Dauerlüftung. Het dak van de woning is in 2017 vernieuwd en geïsoleerd met 120 mm PIR isolatie. Garage in souterrain. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing,

Bedrijfsruimte: souterrain met opslagplaats (ca. 94m2), CV ruimte met Radson VR (1999); berg- en provisieruimte.
Begane grond: royale bedrijfsruimte, verdeeld door flexibele wanden in diverse vertrekken bestaande uit kantine met keuken (1985), magazijn/garage, kleine garage, bergruimte cq was/ droogruimte, werkplaats, hobbyruimte, centrale hal met toegang tot bedrijfsruimte en woning, twee kantoren, winkel / showroom.
De parkeervoorziening aan de voorzijde van de woning is op eigen terrein en telt zes parkeerplaatsen.

Het onderhoud van dit pand is goed.

Afmetingen

Woonoppervlakte : ca. 155 m2
Bedrijfsruimte : ca. 275 m2
Inhoud : ca. 1850 m3
Perceeloppervlakte : ca. 710 m2


Uitrusting

Verdieping:
Natuurstenen (travertin) tegelvloer; keuken (2018) met koelkast, diepvriezer, afzuigkap, elektrische oven, inductie kookplaat, rvs (vierkant) spoelbak, vaatwasser en combitron. Eiken zitbar aanwezig.
Woonkamer met natuurstenen (travertin) tegelvloer, grote ramen waaronder twee grote schuifpuien naar terras, aluminium lamellen plafond, open haard (houtgestookt), aluminium kozijnen met dubbele beglazing en zonwering aan de buitenzijde (markiezen), zonnescherm op het ruime terras.
Centrale hal (overloop) met natuurstenen (travertin) tegelvloer, schuifdeur naar woonkamer/keuken, personenlift, toegang naar slaapkamers, badkamer, toilet en CV ruimte.
Badkamer met inloopdouche (zitje), regendouche, zwevend toilet, dubbele wastafel met onderkast, tegelwerkvloer en wand, inbouwspotjes plafond. Toilet, zwevend (seniorenhoogte), fonteintje aanwezig. Aluminium kozijn, dubbel glas, elektrisch rolluik.
Slaapkamers met laminaatvloer, systeemplafond met inbouwspotjes, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, elektrisch rolluiken aan de voorgevel, slaapkamer aan achterzijde toegang tot het ruime terras.
Bergkast/CV ruimte met CV ketel, Nefit HR Trendline Combi (2018, eigendom).

Begane grond:
Centrale entree met vaste trap naar verdieping en souterrain, hardhouten treden, vloerbedekking. Toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje. Meterkast, toegangsdeuren naar bedrijfsruimte.
Dak is geïsoleerd en in 2017 van nieuwe dakbedekking voorzien.
Bedrijfsruimte, indeling d.m.v. flexibele wanden, keuken/kantine (1985); winkel/showroom, aan de voorgevel kantoorruimte, werkplaats, hobbyruimte, berg- en was/droogruimte met aansluitingen, kleine garage met kantelpoort, grote garage c.q. magazijn. Krachtstroom aanwezig.

Souterrain:
Grote kelder met CV ruimte ( Radson VR, 1999 eigendom), overheaddeur, berg- en provisieruimte


Bijzonderheden

Deze bovenwoning met bedrijfsruimte, die gebruikt kan worden als detailhandel, kantoor of praktijk. Tevens is deze uitstekend geschikt voor bewoning c.q. opdeling in appartementen.
Ruime garages, eigen parkeerplaatsen en veel open ruimtes, kortom: veel mogelijkheden.
Bovenwoning met drie ruime slaapkamers, groot dakterras, moderne keuken met inbouwapparatuur en eiken aanbouwcombinatie; personen lift van begane grond naar bovenwoning.


Locatie

Gemeente Ulestraten Sectie B nummer 2150.
Dit pand is gelegen in het centrum van Ulestraten en goed bereikbaar. Alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen etc. bevinden zich in de directe omgeving.
Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. In de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km) en Maastricht (ca. 9 km) met de aanwezigheid van (internationale) scholen.
Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen en openbaar vervoer bevinden zich dichtbij.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 9 Km
Heerlen: 14 Km
Sittard: 13 Km
Roermond: 35 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging