Hagensweg 3, Schimmert
Stephan Kramer Vastgoed - Hagensweg 3, Schimmert Stephan Kramer Vastgoed - Hagensweg 3, Schimmert
Stephan Kramer Vastgoed - Hagensweg 3, Schimmert Stephan Kramer Vastgoed - Hagensweg 3, Schimmert

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 355.000 kk

Adres

Hagensweg 3
6333 BA Schimmert

Energie label

D

Bouwtype

Eengezinswoning

Bouwjaar

1951

Overdracht

In overleg

Woning

2-onder-1 kap

Slaapkamers

3

Perceeloppervlakte

1073 m2

Woonoppervlakte

115 m2

Tuin

Op het Zuidwesten

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Souterrain:
Provisieruimte (ca. 10 m2)

Begane grond:
Hal / entree (ca. 8 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Keuken 1 (ca. 9 m2)
Keuken 2 (ca. 9 m2)
Woonkamer (ca. 10 m2)
Eetkamer (ca. 16 m2)
Wasruimte (ca. 6 m2)
Berging 1 (ca. 11 m2)
Berging 2 (ca. 15 m2)
Garage (ca. 22 m2)
Garage zolder (ca. 11 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 4 m2)
Slaapkamers (ca. 8,10 en 13 m2)
Badkamer (ca. 4 m2)

2e verdieping (zolder):
Zolder (ca. 14 m2)


Deze woning (bouwjaar 1951) biedt vele mogelijkheden. Op de begane grond bevindt zich een ruime hal met toegang naar kelder, woonkamer, keuken en verdieping.
De woonkamer aan de voorzijde is door een wand, waar ensuite deuren in hebben gezeten, gescheiden van de achterkamer. Er zijn twee keukens aanwezig in dit pand, dus dubbele bewoning is mogelijk. Achter de woning zijn nog de oorspronkelijke stallen aanwezig.
De kozijnen zijn gedeeltelijk van hout en van kunststof, gedeeltelijk dubbele- en enkele beglazing.
Authentieke glas-in-lood is aanwezig in de hal. Voordeur en -kozijn van zijn hout. Kozijnen aan voor- en achtergevel, alle voorzien van rolluiken (handbediend).
De dichte houten trap is voorzien van een balustrade, overloop op de verdieping verschaft toegang tot drie ruime slaapkamers, badkamer en toegang tot de zeer ruime zolder.
De zolder is geïsoleerd en voorzien van vloerplanken. Het pannendak is recentelijk vernieuwd.
Het onderhoud van deze woning is redelijk.

Afmetingen

Woonoppervlakte ca. 115 m2
Inhoud ca. 527 m3
Perceeloppervlakte ca. 1073 m2


Uitrusting

Entree/hal: originele tegelvloer, wanden met houten lambrisering; trap naar kelder en verdieping. Authentiek glas in lood raam in voorgevel, meterkast met slimme meters. Toegang naar de keuken (tegelvloer), wanden met half tegelwerk/stukwerk, originele schouw boven het fornuis. Aanrecht met RVS werkblad, vierkante spoelbak, kunststof kozijn met isolerende beglazing, rolluik is handbediend.
Woonkamer en eetkamer zijn onderling gescheiden middels een wand met grote deuropening waar ensuitedeuren in hebben gezeten. Mogelijkheid tot aansluiten van houtkachel op schoorsteenmantel. Gedeeltelijke houten lambrisering op de wand. Kunststof kozijn met isolerende beglazing; rolluik is handbediend. Eetkamer met schoorsteenmantel voor kachel, aansluitend halfopen tweede keuken met RVS werkblad op onderkastjes, tegelvloer. Via portaal heeft men toegang tot de wasruimte met CV opstelling (Vaillant Eco Tech Plus): eigendom (2014) en witgoedaansluitingen. Tegelvloer en houten wandafwerking. Houten kozijn met enkel glas, aansluitend toilet met duoblok, fonteintje en tegelwerk vloer, wandtegelwerk half/stukwerk. Houten kozijn met enkel glas. Twee bergingen op de begane grond, zolderberging op verdieping. Verdieping van de woning is bereikbaar middels een dichte houten trap met balustrade, drie ruime slaapkamers waarvan één met wastafel. Alle slaapkamers hebben kunststof kozijnen met dubbele beglazing, handbediende rolluiken. De badkamer is voorzien van een douchebak en enkele wastafel. De zolder is via een vaste trap bereikbaar, houten plankenvloer, dakbeschot is van planken, geïsoleerd.


Bijzonderheden

Deze woning biedt veel mogelijkheden; het pand is enigszins gedateerd maar heeft veel potentie. Dubbele bewoning is mogelijk en de zeer ruime tuin biedt veel privacy.
Het huis heeft zowel een ruime kelder als zolder.


Locatie

Gemeente Schimmert, Sectie L Perceel 456
Deze woning is goed bereikbaar en ligt aan de doorgaande weg Schimmert/Hulsberg-Nuth.
In het centrum van Schimmert (directe nabijheid) zijn veel voorzieningen zoals supermarkten, horecagelegenheden, basisschool en kinderopvang.
Schimmert ligt centraal in de driehoek Maastricht, Heerlen en Geleen. De uitvalswegen bevinden zich nabij (knooppunt Kerensheide, autosnelweg A2/E25 richting Eindhoven/ Amsterdam en Maastricht/Luik, de A76/E314 richting Antwerpen/Brussel, Geleen/Heerlen en Aken/Keulen, evenals de autosnelweg A79 Maastricht-Heerlen).

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 11 Km
Heerlen: 11 Km
Sittard: 12 Km
Roermond: 35 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging