Kapelstraat 20, Valkenburg (Sibbe)
Stephan Kramer Vastgoed - Kapelstraat 20, Valkenburg (Sibbe) Stephan Kramer Vastgoed - Kapelstraat 20, Valkenburg (Sibbe)
Stephan Kramer Vastgoed - Kapelstraat 20, Valkenburg (Sibbe) Stephan Kramer Vastgoed - Kapelstraat 20, Valkenburg (Sibbe)

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 675.000 kk

Adres

Kapelstraat 20
6301 PE Valkenburg (Sibbe)

Energie label

A+

Bouwtype

Eengezinswoning

Bouwjaar

1998

Overdracht

In overleg

Woning

half vrijstaande woning

Slaapkamers

4

Perceeloppervlakte

584 m2

Woonoppervlakte

267 m2

Tuin

Achtertuin op het westen

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Souterrain:
Wasruimte (ca. 13 m2)
Kantoor (ca. 14 m2)
Hal/provisieruimte (ca. 8 m2)
Berging (ca. 23 m2)
Berging (ca. 13 m2)
Portaal (ca. 7 m2)


Begane grond:
Hal / entree (ca. 9 m2)
Toilet (ca. 2 m2)
Keuken (ca. 16 m2)
Woonkamer (ca. 40 m2)
Garage/opslagruimte (ca. 50 m2)
Zolder garage (ca. 25 m2)
Berging garage (ca. 16 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 14 m 2)
Slaapkamers (ca. 12, 14 en 16 m2)
Linnenkamer (ca. 9 m2)
Badkamer (ca. 9 m2)
Toilet (ca. 1 m2)

2e verdieping (zolder):
Slaapkamer (ca. 12 m2)
CV ruimte (ca. 8 m2)
Overloop (ca. 2 m2)
Berging (ca. 13 m2)
Kast (ca. 11, 13 en 13 m2)


Deze in eigen beheer en bijzonder degelijk gebouwde half vrijstaande woning (1998) met een eigen tussengevel, is instapklaar. Smaakvol ingericht, er zijn lichte kleuren gebruikt in het interieur en het heeft een prachtige tegelvloer op de begane grond met vloerverwarming. De ruime eet/woonkeuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur, de ruime woon/eetkamer heeft een grote schuifpui aan de achtergevel met direct toegang tot terras/tuin. Een mooie hal/entree met een dichte houten trap naar de kelder en open houten trap naar de verdieping. Toilet met fonteintje, een uitgebreide meterkast is voorzien van krachtstroom. In de kelder bevinden zich ruime bergingen met kasten, een wasruimte met witgoedvoorzieningen, kantoor met portaal, achteruitgang met trap naar de tuin.
Op de verdieping bevindt zich een ruime badkamer, linnenkamer met was-stortkoker, drie slaapkamers, trap naar de zolderverdieping (met CV-ruimte). Op de zolder is een slaapkamer en veel kastruimtes.
De kunststof kozijnen zijn voorzien van HR+/HR++ beglazing, het gehele pand heeft ingebouwde rolluiken/kasten van degelijke kwaliteit; deze zijn aan de binnenzijde geïsoleerd.
Het pand heeft een grote garage/opslag met zolder, separaat toilet, sectionaalpoorten aan de voor- en achterzijde.
De onder architectuur aangelegde tuin heeft diverse (zon)terrassen en een tuindouche.
Het onderhoud van deze woning is uitstekend.

Afmetingen

Woonoppervlakte ca. 267 m2
Inhoud ca. 860 m3
Perceeloppervlakte ca. 584 m2


Uitrusting

Entree/hal: tegelvloer met stukwerk op de wand, meterkast met 13 groepen, 7 aardlek-schakelaren, slimme meters, Ziggo aansluiting.
Toilet met tegel vloer, wandtegelwerk half/stucwerk . Plafond is voorzien van stucwerk, zwevend toilet, fonteintje, mechanische ventilatie (separaat voor de toilet groepen), inbouwspots LED, open houten trap naar verdieping en kelder.
Centrale mechanische ventilatie voor de woonkamer, keuken en kelder. Separate afzuiging op de badkamer.
Woonkamer is voorzien van tegelvloer met grote afmetingen, vloerverwarming, wandstukwerk met kwartsverf, grote kunststof schuifpui aan de achtergevel, centrale dimmer.
Keuken (1999) is half open, eveneens met tegelvloer van grote afmetingen, vol eiken deuren, Miele inbouwapparatuur (koelkast, diepvries, afzuigkap, elektrische oven, kookplaat gas op glas, magnetron, 20 liter close-inn boiler), natuurstenen werkblad met verschillende werkhoogtes, grote, witte porseleinen spoelbak.
Open houten trap naar verdieping, op verdieping overloop, separate toiletruimte met zwevend toilet, drie ruime slaapkamers, linnenkamer met stortkoker voor wasgoed.
Badkamer: tegelvloer is voorzien van vloerverwarming (op aparte units), wanden geheel betegeld, verlaagd plafond in MDF, ligbad Clean pool Villeroy & Boch/Ucosan, badmeubel 2,60 m1 lang met twee wastafels, inloop stoom-douchecabine Villeroy & Boch/Ucosan, separate afzuiging, inbouwspots LED.
Open houten trap naar de zolder met overloop, vierde slaapkamer, maatwerk inbouwkasten, gordingen in het zicht, 16 cm dikke dakplaten, wit afgewerkt.
CV ruimte met CV ketel (Nefit Trendline, eigendom 2020), grote bergruimtes.
De kelder heeft een tegelvloer, plinttegels, de wand is opgebouwd uit betonblokken, inbouwkasten met Siematic systemen (70 cm diep).
Wasruimte met witgoed aansluitingen, kasten en uitstortgootsteen van rvs.
In de achtertuin bevindt zich een grote, geïsoleerde garage/opslagruimte met zolder, dakisolatie 20 cm. Garage is voorzien van vloerverwarming en separaat toilet, CV Nefit Proline, sectionaal poorten aan voor- en achterzijde, parkeermogelijkheid voor 2 – 3 auto’s.
Zeer ruime tuin welke onder architectuur is aangelegd, diverse terrassen, paden, bamboe houten vlonders, buitendouche, veel privacy.


Bijzonderheden

Deze woning is zeer ruim van opzet, heeft een keurig afgewerkt interieur en is voorzien van kunststof kozijnen, ingebouwde en geïsoleerde rolluikkasten (merk Kömmerling). Gedeeltelijk HR++ beglazing.
Het pand heeft grote kelderruimtes met kasten, voorzien van Siematic geleide-systemen. Er is veel bergruimte, ook op de zolder waar eveneens dit Siematic systeem is toegepast.
De luxe woonkeuken heeft een vol eiken aanrecht en kasten met Miele inbouwapparatuur.
Via een trap aan de achterzijde is de kelder met grote ruimtes, waaronder een separate wasruimte, bereikbaar.
Al met al een grote, mooie en uitstekend onderhouden woning met een onder architectuur aangelegde tuin die veel privacy biedt. De tuin heeft diverse terrassen en buitendouche. Afmetingen tuin : ca. 40 m1 diep en ca. 10 m1 breed.
De zeer ruime garage is voorzien van een eigen toiletruimte, sectionaal poorten aan voor- en achterzijde met op de zolder een grote opslagruimte.
De 49 zonnepanelen zijn eigendom (totaal vermogen 14,85 kWP).


Locatie

Gemeente Valkenburg Sectie B nummer 1230
Deze woning is gelegen in Sibbe op de rand van het plateau van Margraten. Het dorp ligt 2 km ten zuiden van Valkenburg en ongeveer 8 km ten oosten van Maastricht. Het gehucht IJzeren vormt samen met Sibbe een dubbelgemeenschap en parochie, aangeduid als Sibbe-IJzeren.
Hellingbossen in de korte nabijheid evenals het natuurgebied het Gerendal en veel hoogstamfruitboomgaarden.
Bezienswaardigheden zoals o.a. het Sibberhuuske, kalksteenovens, wegkapellen, mergelgroeves en de uit mergelsteen opgebouwde rooms-katholieke kerk van Sibbe uit 1844 en diverse mergelstenen carré-boerderijen.
Sibbe heeft een rijk verenigingsleven zoals de Jonkheid, Jeugdwerk Sibbe-IJzeren, Harmonie en Tamboers St. Rosa, zangvereniging, voetbal en handbalvereniging, biljartvereniging etc.
Sibbe ligt vlakbij Valkenburg en de autoweg A79 richting Maastricht-Heerlen, Daarop aansluitend is de A76 richting Geleen-Aken en de A2 richting Luik-Eindhoven.
Er bevinden zich veel horecagelegenheden in het nabijgelegen Valkenburg met terrasjes, hotels, supermarkten e.d.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 10 Km
Heerlen: 12 Km
Sittard: 19 Km
Roermond: 41 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging