Opfergeltstraat 16, Wijnandrade
Stephan Kramer Vastgoed - Opfergeltstraat 16, Wijnandrade Stephan Kramer Vastgoed - Opfergeltstraat 16, Wijnandrade
Stephan Kramer Vastgoed - Opfergeltstraat 16, Wijnandrade Stephan Kramer Vastgoed - Opfergeltstraat 16, Wijnandrade

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 465.000 kk

Adres

Opfergeltstraat 16
6363 BW Wijnandrade

Energie label

C

Bouwtype

Eengezinswoning

Bouwjaar

1957

Overdracht

in overleg

Woning

Vrijstaande

Slaapkamers

2

Perceeloppervlakte

565 m2

Woonoppervlakte

166 m2

Tuin

Achtertuin op het oosten

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Souterrain:
Kelder(berging) (ca. 13 m2)
Kelder (bar) (ca. 10 m2)
Kelder (hobbyruimte) (ca. 28 m2)

Begane grond:
Hal/entree woning (ca. 9 m2)
Toilet (ca. 2 m2)
Keuken (ca. 9 m2)
Woonkamer (ca. 23 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 5 m2)
Slaapkamers (ca.16 en 24 m2 )


Deze bijzondere woning (1957) is door de jaren heen zorgvuldig verbouwd. Een heldere entree met veel lichtinval, grote kelder met bar, luxe vloerafwerking met lichte granietvloer op de begane grond, graniet- en grindvloer op de verdieping.
Bij binnenkomst in de hal (kunststof deur en kozijn met isolerende beglazing), valt meteen de luxe uitstraling op. Toilet (zwevend) met fonteintje, natuursteen belegde trap, rvs trapleuning, toegangsdeur naar ruime woonkamer.
Woonkamer kozijnen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens, alle kozijnen gehele woning met vliegenhorren;
De halfopen, witte keuken met inbouwapparatuur heeft een luxe uitstraling. Deur verschaft toegang naar een ruim terras met speciale duurzame planken. Op de verdieping is een tweede toilet (zonder fonteintje), met granieten vloer en wandtegelwerk plafondhoog. Overloop met granieten vloer. Eveneens op badkamer is het wandtegelwerk plafondhoog; natuurstenen enkele wastafel, luxe ligbad en inloopdouche. Strak tegelwerk (groot formaat tegels) op wanden, inbouwspots in plafond.
Logeerkamer met houten spant in het zicht, inbouwspots, grindvloerafwerking.
De masterbedroom met idem spant in het zicht, inbouwspots, gehele pand is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
De mogelijkheid bestaat de bestaande masterbedroom te verbouwen tot twee slaapkamers (hetgeen voor de verbouwing het geval is geweest).
De kelder is voorzien van meerdere ramen waardoor daglicht toetreding ruim aanwezig is, kozijnen tevens voorzien van Dauerlüftung ter bevordering van de ventilatie. Ideaal voor thuiswerkers, bezoekers kunnen ontvangen worden via de twee kelderdeuren, deze zijn via het tuinpad makkelijk bereikbaar en zijn rolstoel toegankelijk.
Luxe carport (verzinkt staal, nauwelijks onderhoud), natuurstenen oprit, ruime tuin met veel privacy.
Het onderhoud van dit pand is uitstekend.

Afmetingen

Woonoppervlakte ca. 166 m2
Inhoud ca. 566 m3
Perceeloppervlakte ca. 565 m2


Uitrusting

Entreehal: granieten vloer, dichte betontrap met natuursteen bekleed, rvs leuning; stucwerk op wanden en plafond, voordeur met dubbele beglazing (HR++), voordeur- en kozijn kunststof wit.
Toilet: granieten vloer, wandtegels geheel tot aan plafond; stucwerk plafond, inbouwspots, vloerverwarming, zwevend toilet, fonteintje, mechanische ventilatie; kuststof kozijn, isolerende beglazing.
Woonkamer: granieten vloer afwerking, WTW unit (Climarad), stucwerk wand- en plafond, kunststof kozijnen, HR++ isolerende beglazing.
Open keuken: inbouwapparatuur , koffieapparaat, Miele magnetron, oven en vaatwasser, grote elektrische oven (Smeg), gaskooplaat vijf-pits, afzuigkap, composiet aanrechtblad met 1,5 rvs spoelbak. Brandmelders aanwezig.
Rolluiken aan de achtergevel begane grond.
Verdieping: ruime slaapkamer, logeerkamer, toilet (zwevend, geen fonteintje), ruime badkamer met kunststof ligbad, enkele natuurstenen wasbak, inloopdouche, granieten vloerafwerking met wandtegels plafond hoog.
Gehele pand is voorzien van HR++ beglazing, kunststof kozijnen, wit. Zonnepanelen, 19 stuks (2018).


Bijzonderheden

Deze instapklare woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt en biedt veel mogelijkheden. De achtertuin is bereikbaar via de zijkanten links en rechts middels een poort c.q. het pad dat bij de woning hoort.
Het pand heeft een eigen oprit aan de rechterzijde van de woning (natuursteen), carport van verzinkt staal en behoeft nauwelijks onderhoud. Geschikt voor 2 à 3 auto’s.
Breed toegangspad naar de voordeur met parkeerplaats voor een auto.
De woning heeft een overdekt terras aan de achterzijde, de terrasoverkapping is van verzinkt staal met duurzame houten planken. Jacuzzi aanwezig, ter overname.
Vloerverwarming begane grond en verdieping, behalve logeerkamer op de verdieping.


Locatie

Gemeente Wijnandsrade Sectie A nummer 3351.
Het dorp Wijnandsrade was tot 1982 een zelfstandige gemeente, bestaande uit het dorp Wijnandsrade en de buurtschappen Brommelen, Swier, Laar, Hellebroek en Vink. Bij de gemeentelijk herindeling van 1982 opgegaan is Wijnandsrade opgegaan in de gemeente Nuth. Sinds 1 januari 2019 behoort het dorp tot de gemeente Beekdaelen. Wijnandsrade ligt ten westen van Heerlen en wordt omringd door de kerkdorpen Nuth en Hulsberg. Kenmerkend voor het dorp is zijn terrasvormige bebouwing.
Wijnandsrade heeft een rijk verenigingsleven bestaande uit o.a. zangkoor, fanfare, voetbalclub, tennisvereniging en een handbalvereniging.
Diverse openbare voorzieningen bevinden zich op korte afstand (in Hulsberg en Nuth). Tevens is er voldoende aanbod aan openbaar vervoer: treinstation in Nuth incl. diverse busverbindingen; uitvalswegen A76/E314 richting Geleen en Duitse grens, A79 richting Heerlen-Maastricht, N281 (stadsautoweg Heerlen). Het Zuyderland Ziekenhuis (Heerlen), basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op korte afstand.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 15 Km
Heerlen: 7 Km
Sittard: 11 Km
Roermond: 33 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Het is niet toegestaan de verstrekte brochure te gebruiken als bewijsmateriaal voor het aanvragen van een energielabel.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging