Langweide 9, Beek
Stephan Kramer Vastgoed - Langweide 9, Beek Stephan Kramer Vastgoed - Langweide 9, Beek
Stephan Kramer Vastgoed - Langweide 9, Beek Stephan Kramer Vastgoed - Langweide 9, Beek

Kenmerken van dit pand

Prijs

€ 735.000 kk

Adres

Langweide 9
6191 ES Beek

Energie label

C

Bouwtype

Eengezinswoning

Bouwjaar

1980

Overdracht

In overleg

Woning

Vrijstaande woning

Slaapkamers

5

Perceeloppervlakte

593 m2

Woonoppervlakte

303 m2

Tuin

Achtertuin op het noordoosten

Afspraak voor bezichtiging

Indeling

Souterrain:
Kelder 1 ( voorportaal) (ca. 8 m2)
Kelder 2 (kantoor) (ca. 32 m2)
Kelder 3 (kantoor) (ca. 30 m2)
Kelder 4 (CV berging) (ca. 14 m2)

Begane grond:
Hal / entree (ca. 18 m2)
Toilet (ca. 1 m2)
Keuken (ca. 17 m2)
Woonkamer (ca. 51 m2)
Garage (ca. 21 m2)
Bijkeuken (ca. 10 m2)

Verdieping:
Overloop (ca. 19 m2)
Slaapkamers (ca. 13, 16, 17, 18 en 20 m2)
Badkamers (ca. 7 en 13 m2)
Washok (ca. 2 m2)


2e verdieping (zolder):
Zolder (ca. 19 m2)


Deze ruime woning (1980) is degelijk gebouwd en van alle gemakken voorzien.
Op de begane grond bevindt zich een hal met toegang naar toilet, woonkamer, kelder en verdieping. De verdieping en kelder zijn bereikbaar middels open hardhouten trappen, de zolder middels een vlizotrap.
Dit object is ruim opgezet: grote entreehal met meterkast, toiletruimte met duoblok en fonteintje, toegangsdeur naar woonkamer.
De woonkamer is voorzien van grote ramen, een open haard en tegelvloer op betonvloer. Middels een schuifpui is er toegang naar het overdekte terras (met verwarming) en tuin. De doorloop in de woonkamer verschaft toegang tot de halfopen woonkeuken welke is voorzien van inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken loopt u door naar de bijkeuken en ruime garage (voorzien van elektrische garagepoort met loopdeur).
Via de open houten trap in de entreehal bereikt u de verdieping: vijf grote slaapkamers en twee badkamers. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap. Op de overloop is genoeg plek voor het realiseren van een vaste trap naar de zeer ruime zolder
Ook de kelder is bereikbaar middels een open houten trap. In de kelder bevindt zich een hal, CV ruimte/ voorraadkamer en twee vertrekken die recentelijk als kantoor in gebruik zijn geweest (eventueel ook geschikt als slaapkamers) Water en licht zijn aanwezig.
CV berging met HR ketel (Nefit) en 120 liter boiler; De woning is voorzien van een ringleiding, waardoor er snel warm water op de gevraagde plaats aanwezig is.
De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk enkel glas (keuken en garage) en dubbel glas in het overige deel van de woning. Voordeur en kozijn zijn van wit kunststof met dubbele beglazing.
Zolderdak is geïsoleerd.
Het onderhoud van deze woning is redelijk tot goed.

Afmetingen

Woonoppervlakte ca. 303 m2
Inhoud ca. 1248 m3
Perceeloppervlakte ca. 593 m2


Uitrusting

Entreehal met tegelvloer, houten schroten plafond. Meterkast met slimme meters, garderobe, toilet met fonteintje, voordeur en kozijn kunststof, geïsoleerde beglazing. Er is rook/CO detectie in het gehele pand aanwezig;
Woonkamer is voorzien van een tegelvloer en gestukadoord plafond, airconditioning aanwezig, houtkachel. Convectorput voor de grote schuifpui, houten kozijnen met isolerende beglazing, inbouwspotjes.
Terras met plafondverwarming, ruime achtertuin.
Grote halfopen moderne keuken: vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak, afzuigkap, oven, magnetron, inductie kookplaat, kunststof werkblad. ; tegelvloer, plafond inbouwspotjes.
Bijkeuken: opbergkasten, werkblad, rvs spoelbak, elektrische kookplaat, tegelvloer, plafond houten schroten.
Garage: voorzien van een elektrische poort met loopdeur, tegelvloer.
Verdieping: vloerbedekking, ruime slaapkamers, hoofdslaapkamer met airconditioning, houten kozijnen, dubbele beglazing.
Badkamer 1: met tegelvloer, tegelwerk plafondhoog, duoblok, twee staande wastafels, wandmeubel, ligbad en douche, mechanische ventilatie.
Badkamer 2: met tegelvloer, ligbad, enkele wastafel, wandmeubel, stukwerk wanden met gedeeltelijk tegelwerk op wanden, schroten plafond, duoblok.
Een van de slaapkamers heeft een wastafel, houten kozijnen, isolerende beglazing, spanplafond en inbouwspotjes. Overige slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en schroten plafonds.
Washok: wasmachine en drogeraansluiting.
Vlizotrap naar zolder, verlichting aanwezig.
Kelder: kantoorruimtes, tegelwerk vloer, daglicht aanwezig, water en elektra, afvoer aanwezig.
CV berging met Nefit ketel en boiler (2007, eigendom). Ringleiding voor warm water is voorzien. Achterom aanwezig.
Wateraansluiting achtergevel woning voorzien.


Bijzonderheden

Deze bijzonder ruime woning is in het verleden dubbel bewoond. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers, twee badkamers en een zeer grote overloop (die mogelijkheid biedt een vaste trap naar de zolder te maken). Ook hier veel ruimte, mogelijkheid voor het maken van dakkapellen is aanwezig.
Mooie terrasoverkapping met verwarming, veel privacy.


Locatie

Gemeente Beek, Sectie I Perceel459/743.
Neerbeek is onderdeel van de Gemeente Beek en ligt op het Plateau van Graetheide. Beek ligt centraal in Zuid-Limburg en wordt omringd door stedelijk (Geleen-Sittard) en landelijk gebied (Zuid-Limburgs Heuvelland). Deze woning ligt in het centrum van Neerbeek in een rustige en kindvriendelijke buurt. Het niveau van voorzieningen in de directe omgeving is uitstekend: er is een scala aan winkels in het centrum van Beek en in de aangrenzende gemeente Geleen-Sittard, overdekt winkelcentrum (Makado), horeca, scholen en verenigingsleven. De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is goed. Het klaverblad Kerensheide is het kruispunt van de A2 Eindhoven-Maastricht/Luik en de A76 Belgische grens Maasmechelen-Heerlen-Aken.
Binnen 5 minuten bevindt u zich op de genoemde autosnelwegen.

 

Afstand tot centrum:

Maastricht: 14 Km
Heerlen: 13 Km
Sittard: 8 Km
Roermond: 30 Km


Aansprakelijkheid

Wij hebben gestreefd om het onderhavige pand zo volledig mogelijk en juist weer te geven aan de hand van de beschikbare gegevens. U dient ervan uit te gaan dat deze gegevens slechts indicatief zijn en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.
Alle informatie die door ons kantoor wordt verstrekt van de onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend. Indien in enige gegevens of op onze website informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt zoals de koper deze op de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie en die staat verkocht.
Indien er plattegronden zijn bijgevoegd, dienen deze uitsluitend als globale indicatie en visualisatie en hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
De gegevens voor wat betreft bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc. zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Iedere (kandidaat) koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten uitvoeren naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Conform artikel 7.2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een mondelinge overeenkomst tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.
Voor meer informatie en/of bezichtigingen kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Lees meer...

Afspraak voor bezichtiging